Prishtinë, hapet seminari i 37-të i Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës shqiptare

më 20/08/2018 19:43

Kosovë, mjeku i suspenduar thotë se ministri Ismaili u hakmor ndaj tij

Prishtinë më 08/08/2018 12:47

Plagoset me armë zjarri një person në Prishtinë

Kosovë më 04/08/2018 17:30

Prishtinë rrihet mjeku në Emergjencë

më 23/07/2018 16:33

Muslimanët në Prishtinë falën namazin e Fitër e Bajramit (VIDEO-FOTO)

më 15/06/2018 8:27

Prishtinë: Të shtëna me armë zjarri, plagosen dy persona

më 12/06/2018 19:20

Qendra për Zhvillim Edukativ dhe Kulturor “Racio” organizon transport për në panairin e librit në Prishtinë

Panairi në Kosovë
Shkup më 08/06/2018 1:15

Për pesë ditë do të lëshohet rruga Prishtinë-Shkup

Autostrada Prishtinë-Shkup
Kosovë më 26/05/2018 15:54

Projektligji për Prishtinën, kompetencat dhe benifitet (Dokument)

Kosovë më 17/05/2018 23:30

Prishtinë, servohet bakllavaja më e madhe në vend

më 14/05/2018 20:00