Prindërit që varen nga telefonat ndikojnë negativisht tek fëmijët

Prindërit që varen nga telefonat ndikojnë negativisht tek fëmijët
Bota më 18/11/2017 16:37

Keni dëgjuar për Teorinë e Lojës? Mund të shërbejë edhe për prindërim më të mirë

femije dhe prind
më 05/11/2017 22:50

3 frazat që nuk duhet t’ua thuash kurrë fëmijëve (dhe 3 alternativa në vend të tyre)

prind-femije
më 11/09/2017 14:55

Këto janë 11 fjalët magjike që çdo fëmijë ka nevojë t’i dëgjojë

Prindi dhe fëmija
më 04/09/2017 15:35

Si të silleni me një fëmijë që i kërkon gjërat me të qarë?

femije dhe prind
më 21/07/2017 21:43

Tragjedia e heshtur që po vret fëmijët; provat e sëmundjeve mendore që po zhvillohen përditë!

Femije prind
më 03/06/2017 22:20

5 sjellje tuajat që i shkatërrojnë të ardhmen fëmijëve

prind-femije
më 30/05/2017 0:29

Prindërit e fëmijëve me pengesa në zhvillim kaluan natën nën qiell të hapur (FOTO)

Prindërit e fëmijëve me pengesa në zhvillim
Shkup më 21/04/2017 14:18

Fëmijët me pengesa në zhvillim dhe prindërit para Kuvendit të Maqedonisë

Fëmijët me pengesa në zhvillim dhe prindërit para Kuvendit
Shkup më 19/04/2017 12:22

Maqedoni, vështirësitë e të qenurit prind i vetëm

Shkupi, foto nga: Robert Atanasovski
Shkup më 10/04/2017 13:58