Inspektorati komunal sërish mbyll sytë, 70 për qind e ndërtesave në Çair nuk kanë këshill banesor

Shkup më 24/09/2018 11:50

Maqedoni, nuk është formuar Fondi për Mjedisin Jetësor

Shkup më 19/09/2018 20:37

Ende nuk dihet për fatin e pishinës në Komunën e Çairit (FOTO)

Shkup më 07/09/2018 11:41

Premtimet për Çairin, ish higjiena komunale shndërrohet në deponi mbeturinash, komuna nuk përgjigjet

Shkup më 04/09/2018 9:56

Premtimet për Çairin, tregtarët ankohen për zvarritjen e punëve në ‘Bit Pazar’

Shkup më 29/08/2018 9:08

Premtimet për Çairin, banorët skeptik për kanalizimin atmosferik në Seravë

Shkup më 23/08/2018 0:05

Ndërtimin e bibliotekës, qendrave kulturore dhe rinore në Çair e pengon ndryshimi i planit urbanistik

Komuna e Çairit
Shkup më 18/08/2018 0:05

Premtimet për Çairin, ende larg realizimit projekti për 15 rrethrrotullimet

Shkup më 15/08/2018 0:01

Premtimet për Çairin, ende nuk ka asgjë konkrete lidhur me zgjerimin e “Rrugës së Plastikave”

Shkup më 11/08/2018 0:05

Komuna e Sarajit me përparime, por ende larg që të jetë transparente

Blerim Bexheti
Shkup më 10/08/2018 10:37