Tetova me 100 shfrytëzues të heroinës, policia gjatë 2017 ka konfiskuar vetëm 2.85 gramë heroinë

Drogë, droga, heroin
Tetovë më 13/03/2018 15:55

Policia dhe administrata e burgut në grevë, ja kërkesat e tyre

Shkup më 10/03/2018 21:56

Gazetari Selmani është kërcënuar nga vëllai i Bekir Asanit të BDI-së

Kryetari i SHGM-së, Naser Selmani
Shkup më 09/03/2018 9:26

U promovuan 609 kandidatë për nëpunës policorë

më 03/03/2018 20:47

MPB: Nuk është kryer asnjë lloj presioni ndaj nëpunëses policore nga udhëheqësia e MPB-së

më 02/03/2018 19:32

Policja që u sulmua nga Bekir Asani tregon detaje për ngjarjen: Rasti është i incizuar

Jasmina Janaçkovska
Shkup më 02/03/2018 16:10

Arrestohet një banor i Prishtinës me dokumente të falsifikuara

Policë
Shkup më 18/02/2018 15:19

Sindikata e Policisë kërkon rrogën e 13-të për të punësuarit në MPB

Pasi dyshuan në deklaratat e tyre, policët pas kontrollit që u bënë zbuluan se në çantat kanë drogë, ndaj edhe i arrestuan
Shkup më 24/01/2018 13:47

Sindikata e Policëve: Dëmshpërblim jo i drejtë dhe kushte të këqija e policëve të burgjeve

Mbi 7.000 policë do të stërviten për procesin zgjedhor
Shkup më 20/01/2018 15:39