Policia Financiare heton Komunën Qendër për një projekt kur kryetar ka qenë Andre Zhernovski

Policia Financiare
Shkup më 13/08/2018 16:42

Dëmi rreth 1 milion euro, padi penale për ish kryetarin e Karposhit, Jakimovski, së bashku me 4 bashkëpunëtorë

Shkup më 08/08/2018 15:48

Policia financiare heton Jakimovskin, bastisen dy shtëpitë e tij (Video)

Shkup më 07/08/2018 21:29

Maqedoni, ish zyrtarë kanë bërë pastrim parash përmes kompanive “Of Shor”

Policia Financiare
Shkup më 15/07/2018 16:04

Policia Financiare paralajmëron raste të reja ku janë keqpërdorur paratë e qytetarëve

Arafat Muaremi, Polica Financiare
Shkup më 15/07/2018 14:07

Zaev ende nuk ka kërkuar nga Policia Financiare të kontrollohet BFI-ja

Policia Financiare
Shkup më 04/07/2018 13:54

“Shkupi 2014”, padi penale për ish kryetarin e Komunës Qendër dhe dy zyrtarë tjerë

Arafat Muaremi, Polica Financiare
Shkup më 04/07/2018 13:00

Padi penale për kryetaren e Institutit të Kontabilistëve, ka paguar trajnime që nuk janë mbajtur

Lençe Papazovska
Shkup më 03/05/2018 16:02

Policia Financiare ka dorëzuar padi penale kundër ish ministrit të Shëndetësisë Nikolla Todorov

Nikolla Todorov
Shkup më 03/04/2018 11:18

Padi penale për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Feni, Agjencinë e Filmit , MEPSO dhe Banjat e Dibrës

më 06/12/2017 19:40