Për 5 ditë parandalohet hyrja ilegale në Maqedoni e 121 emigrantëve

më 23/09/2018 13:43

Një polic nga Manastiri e ka kryer vrasjen në Prilep, ka përshkruar vet vrasjen në stacion

më 15/09/2018 13:11

Maqedoni, policia ka arrestuar një person për trafikim me refugjatë

MPB Policia
Shkup më 02/09/2018 18:30

Kallëzim penal për policin që ka keqvepruar me një emigrant

Shkup më 08/08/2018 16:44

Si arriti MPB-ja t’i arrestojë 7 shtetasit e përfshirë në luftën e Sirisë dhe Irakut?

MPB Policia
Shkup më 08/08/2018 14:00

Plagoset një grua me armë zjarri në një dasmë në Tetovë

MPB Policia
Shkup më 28/07/2018 16:57

Pas dyshimeve për keqpërdorim, policia ka hyrë në hapësirat e Fondit për Inovacion

Shkup më 26/07/2018 9:59

Është gjetur një polic i vdekur i qëlluar në kokë

më 21/07/2018 10:55

Policia e Maqedonisë aksion për kapjen e personave që në mënyrë ilegale kanë hyrë në vend

Shkup më 07/07/2018 21:29

Policë me pushkë automatike bastisën diskotekë në Shkup, arrestohet pronari i “Sektor 909”

Shkup më 01/07/2018 16:11