Vdes një 28 vjeçar në Burojë, pas aksidentit mes veturës dhe traktorit

Prishtinë më 24/09/2018 9:17

Humb jetën gjashtë vjeçarja në magjistralen Prishtinë – Gjakovë, lëndohen nëntë persona tjerë

Prishtinë më 23/09/2018 22:26

Policia e Kosovës arrestoi 22 persona të dyshuar për prostitucion

më 20/09/2018 17:44

Policia e Kosovës publikoi detaje rreth vrasjes së mbrëmshme në Pejë

Prishtinë më 17/09/2018 9:11

Vrasje në Dubravë të Istogut, 30 vjeçari gjendet pa shenja jete

më 16/09/2018 16:32

Kosovë, policëve pritet t’u rriten pagat për rreth 200 euro

Prishtinë më 15/09/2018 21:08

Prizren: Dy të arrestuar, njëri sulmoi gruan e tjetri babanë e vet

Kosovë më 01/09/2018 14:43

Policia e Kosovës arreston 16 të dyshuar për trafikim me armë

më 29/08/2018 17:17