Personat të cilët i kanë mbijetuar një infarkti kanë 2 herë më shumë gjasa të vuajnë nga Dementia!

më 07/09/2018 20:05

Pse dobësohen muskujt tek personat e moshuar

Bota më 12/03/2018 22:16

Saiti: Në Maqedoni deri në vitin 2050 tridhjetetre për qind e popullatës do të jenë persona të moshuar

Prej sot fillon java e kujdesit për persona të moshuar
Shkup më 21/11/2017 13:28

Kryqi i Kuq zbaton projekte për shërbime më të mira dhe kujdes për persona të moshuar

Shkup më 02/10/2017 13:21

Pesë sekretet e njerëzve, të cilët jetojnë gjatë

Bota më 16/07/2017 20:30

Burrat i bëjnë gratë që të plaken më shpejtë

Sistemi imun nuk dobësohet me plakjen
më 10/09/2016 12:31

Londra, kryeqyteti i vetmisë: 90% e personave të moshuar thonë se ndjehen të vetmuar

Angli më 14/05/2016 15:12

Traditat dhe shtëpitë e pleqve – Të moshuarit shqiptarë vështirë e lëshojnë familjen!

Shkup më 02/05/2016 13:47