Protestat në Bit Pazar, Shilegov: Durimit po i vjen fundi

Shitesit bit pazar lule protesta
Shkup më 18/05/2018 15:40

Shilegov kërkon nga shitësit ilegal të ndërpritet bllokada në Bit Pazar

Petre Shilegov
Shkup më 16/05/2018 16:01

Shilegov: Do të zgjidhim problemin me ajrin dhe do të ndërtojmë tunelet nën Kala!

Petre Shilegov
Shkup më 07/05/2018 21:28

Shilegov dhe Kamenis kanë nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim mes Shkupit dhe Athinës

Jorgos Kamenis - Petre Shilegov
Shkup më 27/04/2018 15:09

Shilegov dhe kryetari i Athinës Kaminis do të nënshkruajnë marrëveshje për bashkëpunim në Shkup

Shilegov - Kaminis
Shkup më 26/04/2018 8:28

Demolohet vetura e Petre Shilegovit dhe e bashkëshortes së tij

Petre Shilegov
Shkup më 19/04/2018 15:36

Shilegov promovoi projektin “Fidane për çdo fëmijë”

Petre Shilegov
Shkup më 12/04/2018 21:12

Shkup, ura do të ndërtohet, por pa rrotën panoramike

Petre Shilegov, rrota panoramike
Shkup më 10/04/2018 12:01

Shkupi do të bëhet me korridor të ri të trafikut

Qyteti i Shkupit
Shkup më 25/03/2018 11:27

Qyteti i Shkupit do të punësojë 50 zjarrfikës

Petre Shilegov
Shkup më 19/03/2018 21:10