Hiqet tërësisht postamenti i likuiduesit të VMRO-së, Andon Qose (FOTO)

Shkup më 13/03/2018 14:20

Hiqet bazamenti në të cilin ishte përmendorja e Qoses

Shkup më 11/03/2018 13:34

Është larguar përmendorja e Aleksandrit të Madh nga aeroporti i Shkupi

më 01/03/2018 9:42

Aleanca për Shqiptarët do të përjashtojë këshilltarin nga partia pasi votoi “padashje” pro përmendores

Andon Qose
më 27/02/2018 19:35

Është zhdukur një përmendore në Shkup, as Qyteti i Shkupit e as autorja Stefanovska nuk e dinë ku është

Shkup më 27/02/2018 13:53

Shilegov: Përmendorja e UÇK-së është punë e Komunës Çair, Qyteti i Shkupit nuk ka të drejtë ligjore në atë procedurë

Shkup më 25/02/2018 11:33

Pas Qoses, do të hiqen edhe busetet e Aleksandërit të Madh, Filipit të Dytë dhe Nënë Terezës

Filipi i Dytë
Shkup më 23/02/2018 16:12

Lideri i VMRO-së, Mickoski thotë se do ta kthejë bustin e Qoses

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski
Shkup më 22/02/2018 20:38

Komuna Qendër: Përmedorja e Qoses ishte ndërtim pa leje

Komuna Qendër
Shkup më 22/02/2018 13:06

Shkup, është larguar nga vendi busti i likuiduesit të VMRO-së Andon Qoses (VIDEO)

Andon Qose
Shkup më 22/02/2018 9:18