Arrestimi i pjesëmarrësve në luftën në Siri dhe Irak përshëndetet nga Pentagoni

Shkup më 08/08/2018 11:01

Pentagoni: Me sukses u goditën të gjitha objektivat në Siri

më 14/04/2018 18:34

Pentagoni i ofron presidentit Trump opsionet ushtarake mbi Sirinë

Pentagoni
Botë më 10/04/2018 10:28

Pentagoni konfirmon se ka vrarë një operativ të lartë të Al-Kaidës në Libi

më 28/03/2018 19:48

Politiko: Pentagoni nuk e din se ku i ka shpenzuar 800 milionë dollarë

Pentagoni
më 06/02/2018 10:16

Pentagon: Raport kritik për reformimin e forcës ajrore afgane

Botë më 06/01/2018 16:59

Pentagon kumtoi të dhëna të reja për shifrën e ushtarëve të tyre në Siri

Bota më 07/12/2017 10:01

Pentagoni jep shifra të reja të trupave në Irak dhe Siri

Pentagoni
SHBA më 06/12/2017 21:36

Pentagoni: Raketa verikoreane ishte balistike ndërkontinentale

Pentagoni
Bota më 29/11/2017 8:57

Pentagon: Turqia është aleati ynë i afërt në NATO

më 10/10/2017 21:18