Lëvizja BESA bojkoton debatin kuvendor për ligjin për gjuhët, BDI ndjen keqardhje (VIDEO)

Zendeli - Grubi
Shkup më 14/12/2017 14:12

90 amandamentet e gjuhës shqipe përplasin BDI-në me BESA-n, ndërprehet sërish diskutimi

Komisioni për Çështje Evropiane në Kuvendin e Maqedonisë
Shkup më 13/12/2017 14:01

Skandali me KSHZ-në, dorëheqjet e tetë anëtarëve në duart e deputetëve

KSHZ
Shkup më 13/12/2017 9:45

VMRO-DPMNE do ta bojkotojë punën e Kuvendit

Deputetët e VMRO-DPMNE-së
Shkup më 13/12/2017 8:47

Me takime me Cvetanovin dhe Tviningun, Xhaferi e përmbylli vizitën në Uashington

134011767
Shkup më 10/12/2017 14:19

Buxheti 2018, në mungesë të VMRO-së kaloi edhe në Komisionin Juridiko-ligjdhënës

Buxheti 2018
Shkup më 09/12/2017 21:01

Xhaferi: Shën Klimenti i Ohrit na obligon në solidaritet, urtësi dhe kultivimin e vlerave civilizuese

Talat Xhaferi
Shkup më 08/12/2017 10:19

Pallmer – Xhaferi: gjyqësori të punojë në interes të Maqedonisë

Pallmer - Xhaferi
Uashington më 06/12/2017 10:15

VMRO-DPMNE-ja bllokon edhe miratimin e buxhetit të vitit 2018

Ilustrim
Shkup më 05/12/2017 14:10

Maqedonia dhe Indonezia do ta avancojnë bashkëpunimin afarist

134001714
Shkup më 05/12/2017 8:40