Xhaferi – Kastaldo: Mbështetje e PE-së për Kuvendin dhe politikën në Maqedoni

Shkup më 21/09/2018 16:29

Europa do ti reformojë ligjet për të drejtat e autorit

Shkup më 14/09/2018 15:25

Parlamenti Evropian voton “për” liberalizimit të vizave për Kosovën

Prishtinë më 13/09/2018 12:38

Eurodeputetët u ngritën në këmbë dhe e duatrokitën fjalimin e Zaevit në Parlamentin Evropian (FOTO+VIDEO)

Strasburg më 13/09/2018 12:32

Zaev do të mbajë fjalim në Parlamentin Evropian

Zoran Zaev
Strasburg më 13/09/2018 9:54

Liberalizimi i vizave për Kosovën në agjendën e Komitetit LIBE më 29 gusht

Shkup më 17/08/2018 10:19

Draft-raporti i PE-së mbështet integrimin e Maqedonisë, por ka edhe disa kritika

Bruksel më 13/07/2018 10:42

Parlamenti Evropian kërkon të ndalohen martesat me të mitur

më 04/07/2018 21:37

Numri i vendeve në Parlamentin Evropian do të ulet pas Brexit-it

më 13/06/2018 20:30

Punonjësit që përkthejnë në Parlamentit Evropian në 24 gjuhë kanë lënë punën, mbajnë grevë

Bruksel më 13/06/2018 13:07