Prej sot ristarton parkimi zonal me pagesë në Gostivar, në javën e parë do të ketë tolerancë

Parking Gostivar
Gostivar më 15/10/2018 13:19

Çair, pronarët e ndërtesave shkelin ligjin, Inspektorati në “gjumë”

Shkup më 10/08/2018 0:01

Kaosi i Tetovës, “dhuratë” institucionale për banorët dhe mërgimtarët (FOTO)

Tetovë më 03/08/2018 11:44

Një qytetar i Ohrit ka paguar 590 denarë parking për një orë për shkak problemit të sistemit

Prej sot, parkingu paguhet deri në orën 23.00
Ohër më 17/07/2018 14:04

Rritet për 80 për qind çmimi i biletës mujore për parking

më 04/06/2018 17:40

Ja sa metër katror ka vend në Maqedoni për parkingje

Parkingu
Shkup më 29/04/2018 14:34

Në Çair trotuaret shërbejnë si parkingje, ende ska gjë nga garazhet në kate

Shkup më 08/04/2018 0:01

Tetovë, “Merimangat” kanë arkëtuar rreth 30.000 euro në vitin 2017, tre herë më pak se në vitin e kaluar

Merimanga
Shkup më 05/12/2017 14:53

Shkupi ka shtatë parkingje në kate, Çairi asnjë! 18 mijë banorët në “luftë” për t’u parkuar

Shkup më 20/10/2017 0:01