Deralla: Jetojmë në shoqëri të robëruar!

Xhabir Deralla, OJQ "Civil"
Shkup më 16/02/2017 14:12

SOS: NGO, GONGO apo PONGO e paregjistruar?

SOS - Stop Soros
Shkup më 15/02/2017 15:14

Maqedoni, financimi i OJQ-ve nga shteti, propozim absurd

Qeveria e Maqedonisë (Foto: REL)
Shkup më 13/02/2017 15:57

Peticion nga “Arsena”: Të ulet çmimi i ujit të pijshëm për qytetarët e Gjevgjelisë

Ademi 2014-ën, zgjidhet problemi me ujin e pijshëm në Tetovë, Gostivar…
Gjevgjeli më 13/02/2017 9:05

Ideja e Gruevskit për financim të OJQ-ve që nuk i ka nën kontroll, shqetësuese dhe jo e shëndoshë

Qeveria e Maqedonisë
Shkup më 12/02/2017 15:41

OJQ-të: Sulmet ndaj nesh, janë sulme ndaj mediave dhe shtetit të Maqedonisë

IMG_20170209_115852
Shkup më 09/02/2017 14:02

VMRO: Desorosizimi ka filluar dhe nuk ka kthim mbrapa

Selia e VMRO-DPMNE-SË
Shkup më 09/02/2017 11:04

U realizua me sukses fushata “Tifo pa urrejtje”- urrejtja helm i shoqërisë në Maqedoni

^CBDE8C145A10CCF987F6EEF36C25E1C54754D473510AF33E68^pimgpsh_fullsize_distr
Shkup më 08/02/2017 15:02

Sot prezantohet fushata për parandalimin e dhunës në ndeshjet sportive

"Tifo pa urrejtje"
Shkup më 08/02/2017 9:35

OJQ-të në Maqedoni: Institucionet shtetërore të mos bëhen vegël e sulmit ndaj shoqërisë qytetare mendjehapur

Organizatat joqeveritare në Maqedoni
Shkup më 07/02/2017 14:37