Dy kryetarët e Ohrit lexojnë fjalime të njëjta, nuk ka përgjegjësi për zëdhënësit (VIDEO)

Ohër më 16/10/2018 10:51

Në Ohër dhe Strugë s’ka farmaci që punojnë gjatë orëve të natës

farmacist
Strugë më 28/09/2018 16:14

Për të 32-tën herë me radhë organizohet Maratona e Ohrit në not

"Maratona e Ohrit"
Shkup më 25/08/2018 15:23

Koncert i pianistit shqiptar Robert Bisha dhe Ekspozitë “Pas ylberit” sot në “Verën e Ohrit”

Ohër më 10/08/2018 8:41

“Vajza me telat” dhe “Akademia e solistëve” sot në “Verën e Ohrit”

Shkup më 07/08/2018 11:36

Është mbytur një djalë në Liqenin e Ohrit

Ohër më 31/07/2018 21:26

Në Ohër do të zhvillohen infosesione për programin “Evropa kreative”

Ohër më 18/07/2018 12:31

Hapja solemne e edicionit të 58-të të Festivalit “Vera e Ohrit”

VERA E OHRIT
Ohër më 12/07/2018 9:18

Qytetarët sot pastrojnë Ohrin

Ohër më 09/06/2018 11:35

Sot mbahet gara simbolike në Ohër për fillim të ngjarjes sportive “Ohri vrapon”

Ohër më 03/06/2018 12:06