OEMVP përkrah kompanitë vendore në shfrytëzimin e mjeteve nga shtylla e tretë

Shkup më 23/05/2018 15:15

OEMVP: Apel policisë, të zbardhet rasti i plagosjes së punëtores në marketin në Çair

Shkup më 14/04/2018 11:17

Maqedoni, jepet përkrahje financiare 10,5 milionë euro për kompanitë e vogla dhe të mesme

Shkup më 29/03/2018 12:47

OEMVP kërkon masa për motivimin e diasporës të investojë në Maqedoni

Bekteshi - Hoxha
Shkup më 08/03/2018 13:03

Hoxha: Të rritet bashkëpunimi ekonomik dhe shkëmbimi i përvojave me kompanitë gjermane

Nga takimi OEMVP
Shkup më 23/02/2018 13:42

OEMVP me rekomandime se çfarë duhet të përmirësohet në ligjin për përkrahje financiare të investimeve

Shkup më 21/02/2018 13:27

Debat i biznesmenëve për gjetjen e zgjidhjeve të përshtatshme për mjedisin jetësor

Shkup më 30/01/2018 13:56

Anëtarët e OEMVP-së përforcojnë bashkëpunimin me kompanitë nga Shqipëria

Shkup më 17/01/2018 15:17

OEMVP shpall 100 kompanitë më të mira shqiptare

Shkup më 01/12/2017 13:59

OEMVP realizoi takim pune me kryeministrin Zaev dhe ministrat nga e Qeverisë

OEMVP realizoi takim pune me Kryeministrin e Qeverisë dhe ministra nga Kabineti qeveritar të Republikës së Maqedonisë
Shkup më 27/07/2017 17:06