“E vërteta, gënjeshtra dhe pëlqimet”, tema kryesore e edicionit të dytë të Festivalit të gazetarisë hulumtuese në Shkup

Festivali i Filmit Hulumtues
Shkup më 11/10/2018 12:46

Gazetarët përballen me presione edhe pas ndërrimit të pushtetit

më 28/06/2018 11:17

Mosmiratimi i ligjeve, bllokojnë procesin reformues të mediave

Shkup më 23/05/2018 15:55

Në Klubin e Gazetarëve, nesër prezantohet raporti i tretë periodik për reformat në media

Shkup më 22/05/2018 16:15

VMRO kërkon që OJQ të mos japin rekomandime për anëtarët e Këshillit të ASHMAA-së

Shkup më 17/05/2018 22:48

TV 21 dhe TV 24 nuk fituan leje nacionale, shuhet radio “Sllobodna Makedonia”

më 04/05/2018 19:06

ASHMAA e ka paralajmëruar TV “Nova-n” që të transmetojë program dhe jo repriza

Tv Nova
Shkup më 24/04/2018 10:39

DASH: Në Maqedoni ka media të nënshtruara ndaj politikës, sulme ndaj gazetarëve dhe mosbesim të publikut

Shkup më 23/04/2018 13:42

KE: Ka përparim në lirinë e shprehjes, është zvogëluar presioni mbi gazetarët

më 18/04/2018 16:48

Të drejtat për ritransmetim të programit përplasën një pjesë të operatorëve kabllovikë dhe televizionet

më 11/04/2018 14:08