Referendumi, Dimitrov: Lëvizja “Bojkotoj” është thirrje për ikje nga përgjegjësia

Nikolla Dimitrov, foto: MPJ
Shkup më 15/08/2018 12:04

U paralajmërua për në janar, ende nuk ka asgjë nga seanca qeveritare Maqedoni-Kosovë

Shkup më 01/08/2018 12:20

Raportimi para Komisionit, dështoi edhe përpjekja e katërt e ministrit Dimitrov

Nikolla Dimitrov
Shkup më 01/08/2018 10:34

Sërish është shtyrë seanca për llogaridhënie nga ministri Nikolla Dimitrov

Shkup më 30/07/2018 11:40

Deklasifikimi i dokumenteve, Dimitrov edhe sot u pengua të raportojë

Nikolla Dimitrov, foto: MPJ
Shkup më 26/07/2018 14:40

Publikimi i sekretit shtetëror, deputeti Zekiri: do të ngritim padi penale ndaj Milloshoskit dhe Ivanovit

Shkup më 25/07/2018 17:12

Dimitrov për Milloshoskin: që të mos mbani përgjegjësi, do ta shkatërroni edhe Maqedoninë

Nikolla Dimitrov
Shkup më 25/07/2018 15:09

Roth: Do të ishte tragjike nëse do të pengohej rruga e Maqedonisë drejt BE-së

më 23/07/2018 20:28

Ministri Dimitrov pritet nga kryeparlamentari i Kosovës Veseli dhe kryeministri Haradinaj

më 20/07/2018 19:31

Rritja e doganave, Dimitrov – Pacollit: Nuk mund të jetë e mirë për Kosovën, kur e dëmton Maqedoninë

Dimitrov - Pacolli
Shkup më 20/07/2018 15:09