Numri i fëmijëve të sistemuar në qendrat sociale ulet për 33,9 për qind

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale
Shkup më 05/08/2018 12:10

Mbi 26.000 amvisëri në Maqedoni janë me ndihmë sociale

Denare
Shkup më 21/06/2018 9:32

Qeveria paralajmëron pension social dhe kërcënohet me ngrirje të rrogave për administratën

Shkup më 16/04/2018 12:05

Ndihma sociale në Maqedoni nuk është rritur në 12.000 denarë

Shkup më 17/03/2018 20:57

Përmbaruesit nuk do të munden t’i bllokojnë llogaritë e shfrytëzuesve të ndihmës sociale

Përmbaruesit
Shkup më 29/12/2017 12:25

Fëmijët e familjeve me rrezik social dhe shfrytëzuesve të shtesave të veçanta në pushim falas në Strugë

Struge - plazhi
më 17/07/2017 18:16

Në Maqedoni vitin e kaluar ka pasur 58.022 shfrytëzues të asistencës sociale

Enti Shtetëror për Statistika
më 20/06/2017 18:00

Në Kumanovë janë parashtruar 3.700 kërkesa për ndihmë sociale

Ndihmë sociale
Kumanovë më 27/01/2017 11:56

MPPS ndan nga 12 mijë denarë ndihmë, përfitojnë 6000 nxënës nga familjet sociale

Dime Spasov
Shkup më 29/08/2016 20:43

Spasov: Ndihma sociale prej sot u rrit për pesë përqind

Dime Spasov
Shkup më 14/07/2016 14:59