Ambasada E SHBA-së dhe MPB po zhvillojnë stërvitje të përbashkët, qytetarët të mos frikësohen nga sirenat

Ambasada e SHBA-ve në Shkup
më 18/03/2018 10:24

Padi penale për një qytetar të Shkupit i cili plaçkiste farmaci

Shkup më 17/03/2018 13:08

Tre persona e kanë sulmuar një burrë në shtëpinë e tij në Shkup

MPB
Shkup më 16/03/2018 11:52

U arrestua ish-drejtori i Shërbimit për Punë të Përbashkëta dhe të Përgjithshme të Qeverisë së Maqedonisë, Vase Donevski

Shkup më 16/03/2018 10:28

Mbrëmë ia kanë djegur veturën një deputetes së LSDM-së

Sllavica Shumanska – Miteva
Shkup më 15/03/2018 10:05

Njësitet policore në Maqedoni vazhdojnë t’i anashkalojnë shqiptarët

Shkup më 13/03/2018 20:42

BIRN: Furnizimi i veturave të MPB-së është bërë pa tender nga një donator i LSDM-së

Gjatë promovimit të veturave, foto: MPB
Shkup më 13/03/2018 14:46

Maqedoni, policia kap 8 migrantë ilegalë

Shkup më 12/03/2018 13:58

Është përmbysur një kamion në autostradën Shkup-Gjevegjeli (FOTO)

MPB
Shkup më 11/03/2018 15:18

Këshilltari i Oliver Spasovskit do të mbrohet në liri

Shkup më 11/03/2018 10:42