Moti sot në Maqedoni

Moti sot
Shkup më 11/12/2017 8:15

Maqedoni, nesër dhe pasnesër pritet të ketë reshje të shiut dhe borës

Moti sot në Maqedoni
Shkup më 08/12/2017 13:45

Moti sot në Maqedoni

Moti sot
më 06/12/2017 8:16

Ja në cilat qytete filloi të bjerë borë në Maqedoni

Borë
Shkup më 05/12/2017 13:34