Rrugë të papastruara, kujdes nëse udhëtoni për në Bansko dhe Borovec (FOTO)

1
më 19/01/2017 14:38

Viti 2016, më i nxehti në histori

Moti i nxehtë
më 19/01/2017 10:17

Ndalesë për automjete transportuese në Pletvar, komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të lagështa

Ndalesë  për automjete të rënda transportuese
më 17/01/2017 19:38

Ndalesë qarkullimi për automjete të rënda transportuaese në aksin Gostivar-Kërçovë

ndalese-automjete
më 16/01/2017 19:51

Maqedoni, ja si do të jetë moti deri në fund të muajit (FOTO)

Moti i keq bllokon 11 turistë francezë në Theth
Shkup më 16/01/2017 12:29

Ja cila ditë shënoi rekordin e temperaturave të ultë në 6 dekadat e fundit

Pastrehe, dimer, ftohte
Shkup më 16/01/2017 12:28

Në Pletvar ndalesë për qarkullim për automjete të rënda

Ndalesë  për automjete të rënda transportuese
Shkup më 16/01/2017 9:19

Stuhi e akullt përfshin Francën dhe Gjermaninë

Ilustrim
më 13/01/2017 13:53

Maqedoni, sot pasdite pritet të ketë reshura të shiut dhe borës

Ilustrim
Shkup më 13/01/2017 13:04