Ja disa këshilla për meshkujt, që duhet t’i dini për qethjen dhe rrojen

më 11/07/2018 21:09

Me mjekërr apo pa mjekërr? Ja preferencat e vajzave

më 25/01/2018 19:04

Dy llojet e përsosura të mjekrrës dhe tërheqja që femrat kanë ndaj tyre

më 09/01/2018 19:46

Keni vendosur të mbani mjekër? Ja modelet për 2018 dhe tendencat e reja

më 22/12/2017 19:32

Rregullat e arta për burrat!

më 18/02/2017 21:04

Mazreku: “Mjekrra” urdhër profetik”

Blerim Mazreku i dashur te bashkëlojtarër e tij
Prishtinë më 02/01/2014 23:47

Kadri Veseli: Armiqtë e Kosovës janë ata që e përdorin fenë për qëllime ideologjike

Kadri Veseli
Prishtinë më 27/12/2013 1:17

AAK i përgjigjet LISBA-S: Mjekrat s’i keni si të Ismail Qemalit, Adem Jasharit

Lideri i AAK-së, Ramush Haradinaj
Prishtinë më 26/12/2013 22:33

LISBA: Haradinaj të mësojë historinë dhe kush janë mjekroshat

Kreu i LISBA, Fuad Ramiq dhe kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj
më 26/12/2013 21:05

Haradinaj: “Nuk i respektoj flliqanat me mjekra”

Haradinaj në shoqëri të hoxhallarëve
Prishtinë më 25/12/2013 22:14