Gjykata e Apelit, sot vendoset a do të dalë Mitko Çavkov nga Burgu i Shuto Orizares

Shkup më 11/01/2018 11:09

Terrori i 27-prillit, Çavkov edhe tre ditë në burg: Prokuroria kërkon zgjatje të paraburgimit

Shkup më 25/12/2017 14:22

Është zbuluar polici i cili e fotografoi Mitko Çavkovin në burg

Shkup më 17/12/2017 15:12

Vasillev: Çavkov duhet të ecë nga 10 kilometra në ditë në burg (VIDEO)

Shkup më 05/12/2017 13:13

Çavkov filloi grevë urie në burgun e Shutkës

Çavkov në Gjykatë
më 30/11/2017 16:59

FOTO-LAJM: Çavkov “shëtitet” në oborrin e Burgut të Shutkës

më 30/11/2017 13:02

Maqedoni, të këndosh në operë dhe të kesh fëmijë, nuk të liron nga hetimi gjyqësor

Dhuna nëKuvend- 27 prill
Shkup më 29/11/2017 13:38

Gjykata Penale caktoi paraburgim për Çavkov dhe disa persona tjerë pjesëmarrës në ngjarjet e përgjakshme të Kuvendit

Çavkov në Gjykatë
Shkup më 28/11/2017 22:32

U arrestua ish ministri i MPB-së Mitko Çavkov

Mitko Çavkov
Shkup më 28/11/2017 8:21

PTHP ka ngritur kallëzim penal për Çavkovin për rrahjen e studentëve (VIDEO)

Mitko Çavkov
Shkup më 26/10/2017 15:28