ANALIZË: Pa vullnet politik, nuk ka reforma në administratë të Maqedonisë!

Shkup më 23/04/2018 0:01

Mançevski: Regjistri Elektronik i Popullsisë nuk do ta zëvendësojë regjistrimin e popullsisë

Shkup më 20/04/2018 13:09

Qeveritë e rajonit janë obliguar që ta ulin çmimin e roamingut dhe të kenë lidhje më të madhe  digjitale

Dimitrov - Mançevski
Shkup më 20/04/2018 10:34

Samiti Digjital: Arsimi duhet t’i përgatit të rinjtë për teknologjitë e reja

Samiti Digjital i Ballkanit Perëndimor në Shkup
Shkup më 19/04/2018 11:21

Roamingu më i lirë dhe lidhja digjitale, në fokus të Samitit Digjital në Shkup

Samiti Digjital i Ballkanit Perëndimor në Shkup
Shkup më 18/04/2018 12:30

Qeveria paralajmëron pension social dhe kërcënohet me ngrirje të rrogave për administratën

Shkup më 16/04/2018 12:05

Samiti Digjital i Ballkanit Perëndimor, lidhje digjitale e vendeve të rajonit dhe afrim me BE-në

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski FOTO: Portalb.mk Suad Bajrami
Shkup më 12/04/2018 14:36

Shkupi është nikoqir i Samitit Digjital për Ballkanin Perëndimor

Samiti Digjital
Shkup më 10/04/2018 13:45

Maqedoni, ligji për regjistër qendror të popullsisë është në fazë përgatitore

Regjistër
Shkup më 10/04/2018 11:31

Maqedoni, 139 mijë persona janë të punësuar në sektorin publik

Damjan Mançevski
Shkup më 30/03/2018 12:27