Mjekë dhe infermieret ikin jashtë shtetit, Spitalet e Strugës me mungesë të kuadrit

Mjekët
më 22/07/2017 16:07

U promovua “Mirë se vjen bebe”, ja si do të mund t’i nxirrni certifikatat për foshnjat (FOTO+VIDEO)

"Mirë se vjen bebe"
Shkup më 21/07/2017 12:23

Ja cilat reforma parashihen në shëndetësi me planin “3-6-9-12″

Organizatat Shëndetësore
Shkup më 20/07/2017 11:40

“Mirë se vjen bebe”, projekti më i ri i Ministrisë së Shëndetësisë

Tarvari - Spasovski
Shkup më 18/07/2017 11:31

Shkarkohet drejtori i Spitalit të Shtipit dhe drejtori ekonomik i Spitalit të Tetovës

Ministria e Shendetesise
më 17/07/2017 12:49

Nga java e ardhshme ndryshime në sistemin “Termini im”

Arben Taravari
Shkup më 16/07/2017 14:49

Ministria e Shëndetësisë e ul çmim e vaksinës për haxhinjtë, tani do të kushtojë 1000 denarë

Ministria e Shendetesise
më 13/07/2017 10:24

“Mjeku yt – t’i njohim më mirë mjekët tanë!” – fushatë e re e Ministrisë së Shëndetësisë

"Mjeku yt"
më 12/07/2017 12:19

Taravari: Mbikëqyrje inspektuese në klinikat e Shkupit do të ketë edhe gjatë fundjavës dhe javën e ardhshme

Arben Taravari
më 07/07/2017 16:50

Inspektorët kanë konstatuar higjienë të jo të kënaqshme në Gjinekologji dhe Traumatologji

Qendra Klinike "NENE TEREZA"
më 07/07/2017 12:13