Sindikata e diplomatëve me reagim: MPJ punëson kuadro partiake

Ministria e punëve të jashtme, Shkup
Shkup më 21/04/2017 15:40

MPJ Koxiasit: Irredentizmi nuk është veçori e Maqedonisë, atë e presim edhe nga Greqia

Ministria e punëve të jashtme, Shkup
Shkup më 12/04/2017 14:58

Diplomatët kërkojnë që faktori ndërkombëtarë ta ndërrojë trajtimin ndaj Qeverisë në ikje

Ministria e punëve të jashtme, Shkup
Shkup më 11/04/2017 11:00

Vrasja e binjakëve trevjeçarë, konsulli i nderit të Maqedonisë në Spanjë ka tentuar të vetëvritet

Konsulli i nderit
Shkup më 11/04/2017 9:00

MPJ kërkon konfirmim të informacioneve për konsullin e nderit në Spanjë

MPJ mohon se mbrëmë është sulmuar ambasada e Maqedonisë në Prishtinë
Shkup më 10/04/2017 13:56

Konsulli i nderit të Maqedonisë në Barcelonë, arrestohet për vrasjen e dy fëmijëve të tij binjakë

Spanje
Shkup më 10/04/2017 10:52

Klubi Diplomatik: Përkeqësohet pozita ndërkombëtare e Maqedonisë

Shkupi
Shkup më 04/04/2017 16:22

Shqipëria nuk lëshon pe, mbetet në pozicionet e saja Kushtetuese

Ministria e Punëve të Jashtme e Shqipërisë
Shkup më 04/04/2017 15:54

Deklaratat e Ramës dhe Bushatit, ambasadori i Shqipërisë ftohet në bisedë në MPJ-në e Maqedonisë

Ministria e Punëve të Jashtme të Maqedonisë
Shkup më 04/04/2017 10:18

MPJ: I dënojmë deklaratat ofenduese të personave zyrtarë nga Shqipëria

Ndërtesa e MPJ,
Shkup më 14/03/2017 8:41