Numri i fëmijëve të sistemuar në qendrat sociale ulet për 33,9 për qind

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale
Shkup më 05/08/2018 12:10

Në Maqedoni janë evidentuar edhe 250 persona pa nënshtetësi

Shkup më 28/07/2018 11:22

Fëmijët e “25 Majit” prej sot do të jetojnë në shtëpi grupore të vogla

Shkup më 27/07/2018 16:55

Ndërmarrjet që do ta rritin pagën minimale, shteti do t’ju japë ndihmë financiare

Denarë
Shkup më 24/07/2018 11:24

Martina, Adelina, Nikolla dhe Antonio fituan jetë të re, u hap Shtëpi e vogël grupore në Timjanik

Shkup më 20/07/2018 14:19

Maqedoni, çdo e treta grua viktimë e dhunës në familje

më 16/07/2018 17:45

Carovska: Minatorët me 40 vjet stazh mund të dalin në pension

më 15/07/2018 16:13

Carovska: Bashkë me banorët vendosëm që në Timjanik të ketë shtëpi të vogël grupore për fëmijët me pengesa

Milla Carovska
Shkup më 26/06/2018 10:52

Carovska: Nuk është rëndësishme a do të ketë Qendër kujdesi në Timjanik, e rëndësishme është të ngritemi si shoqëri

Shkup më 12/06/2018 15:20

Maqedoni, gazetari i tregoi banores absurditetin e protestës së saj, kundër fëmijëve (VIDEO)

Shkup më 12/06/2018 0:42