Dita Botërore e Librit, ministri Allagjozovski: libri është mundësi e vetënjohjes

Shkup më 23/04/2018 13:17

Profesori Fatos Lumani emërohet drejtor i Ansamblit Shtetëror Shqiptar të Maqedonisë

Shkup më 19/04/2018 14:03

Ja cilat projekte janë tërhequr nga Programi Vjetor i Ministrisë së Kulturës

Shkup më 16/04/2018 13:23

Lëshime në procedurë, Ministria e Kulturës shfuqizon konkursin për kompozimet e vitit 2017

Shkup më 30/03/2018 10:15

Aziri vizitoi ITSHKSH-në, diskutuan për 11 projektet e miratuara nga Ministria e Kulturës

Shkup më 28/03/2018 15:23

Sërish reagim nga Lëvizja BESA: pa asnjë fakt, Ministria e Kulturës mohon diskriminimin e shqiptarëve

Ministria e Kulturës
Shkup më 12/03/2018 16:33

Ministria e Kulturës i ka rritur mjetet për Teatrin e Tetovës dhe Galerinë e Arteve Pamore

Tetovë më 09/03/2018 15:50

Themelohet Ansambli i këngëve dhe valleve shqipe në Republikën e Maqedonisë

Shkup më 07/03/2018 9:07

Skandali me shoqatën “fantome” ART, mësoni se kujt i takon dhe pse fitoi projektin nga Ministria (DOKUMENT)

Shkup më 26/02/2018 16:28

Ministri Allagjozovski thotë se shumica e situatave kontestuese në programin vjetor janë zgjidhur

Robert Allagjozovski
Shkup më 25/02/2018 16:08