АNALIZË: Do të ketë para për plazhe, gazifikim, sheshin Skënderbeu, shkollat…

Buxheti 2018
Shkup më 21/11/2017 0:01

Skadoi afati 15-ditor i ministrive, ata mbeten jo-transparente, ja masat që duhet ndërmarrë

Buxhet, revizion, konttoll
Shkup më 18/11/2017 22:50

Ministri i financave: Me ligjin e ri do të kemi siguri dhe stabilitet në sektorin e sigurimeve si në BE

Dragan Tevdovski
Shkup më 17/11/2017 13:36

Ministria e Financave propozon ligj: Organet shtetërore në muaj do të informojnë se sa kanë borxh

Shqipëri, vazhdon rritja e borxhit
Shkup më 16/11/2017 13:33

Zaev e prezantoi propozim – buxhetin për vitin 2018 (VIDEO)

Zoran Zaev
Shkup më 10/11/2017 12:51

Buxheti 2018, ja ku do të harxhohen paratë e qytetarëve të Maqedonisë (Infografik)

Buxheti 2018
Shkup më 10/11/2017 11:10

Buxheti për vitin 2018, “Skopje Smog Alarm”: 1% nga BVP të ndahet për mbrojtjen e mjedisit jetësor

afsa
Shkup më 07/11/2017 10:05

Tevdovski: Rritja e akcizës së naftës është ekonomikisht e arsyeshme

Ministri i Financave, Dragan Tevdovski
më 06/11/2017 16:49

Maqedoni, ekonomistët kërkojnë: Çdo tre muaj të ketë analizë të investimeve kapitale

Ekonomi
Shkup më 06/11/2017 14:46

Tevdovski: Nëse përmbushen të gjitha kërkesat e shfrytëzuesve buxhetor deficiti do të jetë tetë, e jo 27 për qind

Dragan Tevdovski
Shkup më 06/11/2017 13:12