Reformat në gjyqësorin e Maqedonisë, peng i ndikimeve politike

Gjyqësori
më 18/09/2017 14:02

Qeveria e Maqedonisë përgatitet për amnisti dhe përsëritje të proceseve gjyqësore

Suedia mbyll katër burgje, nuk ka të dënuar!
Shkup më 07/09/2017 9:45

Takim pune për përgatitjen e Strategjisë për reforma në sektorin e gjyqësisë

Bilen Saliji në mes
Shkup më 29/08/2017 22:16

Takim i Këshillit për Reforma në Gjyqësor: Shqyrtohet Draft-Strategjia

_DSC1332
më 18/08/2017 15:25

Ministri Saliji në takim me ambasadorin italian Romeo

saliji
më 09/08/2017 17:19

Ministria e Drejtësisë dërgon njoftim për propozim ligjin për përdorimin e gjuhëve

Të dhënat zyrtare që na i dha ministri për drejtësi Blerim Bexheti flasin se shqiptarët në këtë institucion janë të përfshirë me vetëm 13.5 %.
më 07/08/2017 17:43

Anëtarësimi i Maqedonisë në AEDF, hapërim në strukturat euroatlantike (VIDEO)

Osmani-Saliji
Shkup më 07/08/2017 14:33

Filloi me punë Këshilli për reforma në sektorin e gjyqësorit, ja çfarë pret ministri nga ata

Keshili reformues drejtesi
Shkup më 28/07/2017 16:13

Ministria e Drejtësisë realizoi takim koordinues lidhur me Strategjinë për reforma në sektorin e gjyqësorit

Ministria e Drejtësisë realizoi takim koordinues lidhur me Strategjinë për reforma në sektorin e gjyqësorit
Shkup më 28/07/2017 13:25

Zvarritja e shkarkimit të Zvërlevskit, u jep “zemër” gjykatësve nën diktatin e VMRO-së

Marko Zverlevski
më 27/07/2017 0:01