Projekti “Ndërtojmë urat” bashkon nxënësit e etnive të ndryshme në Shkup

Shkup më 13/10/2018 20:56

Analizë dhe infografik: Nuk i merituam librat falas

Shkup më 09/10/2018 15:50

MASH: Librat e distribuara për shkollat fillore dhe të mesme, nxënësit do t’i marrin deri më 15 tetor

Shkup më 03/10/2018 15:49

MASH e dënon incidentin e rëndë në Shkollën ‘Gjorgji Pulevski’

Ministria e Arsimit dhe Shkencës
më 02/10/2018 21:38

Planifikohet të hapet Qendër Frankofone në Universitetin “Shën Klimenti i Ohrit” në Manastir

Shkup më 28/09/2018 14:55

Me këngë, vizatime dhe lojëra, nxënësit shqiptarë dhe maqedonas të Butelit bashkë e shënuan Ditën e Paqes

FOTO- Dita Ndërkombëtare e Paqes
Shkup më 21/09/2018 13:46

Maqedoni, nëse keni libra të shqyer, mund t’i blini në librari

Shkup më 21/09/2018 9:58

Janë korrigjuar librat e matematikës nga klasa e parë deri të nëntën

Shkup më 20/09/2018 12:04

Të rinjtë janë fokus qendror i përpjekjeve për përhapjen e njohurive elementare për media

Shkup më 14/09/2018 15:25

Maqedoni, nxënësit e shkollave të mesme mësojnë programim me libër të vitit 2010

Vidhen kompjuterë nga një shkollë fillore
Shkup më 12/09/2018 16:09