“Microsoft” ofron falas një koleksion prej 250 librash elektronikë

microsoft
më 11/09/2017 14:45

Bill Gates do të dhurojë 4,6 miliardë dollarë nga pasuria e tij

bill gates
më 16/08/2017 17:15

Microsoft planifikon ristrukturim masiv të korporatës

microsoft
më 04/07/2017 19:16

Shkup, Tech4Good ju mundëson OJQ-ve donacione prej 5000 dollarëve nga Microsoft

logo alb
Shkup më 16/05/2017 9:30

Fondacioni Metamorfozis organizon konferencën “Tech4Good Prishtinë”

baner Kosove
më 16/03/2017 15:29

Microsoft mundëson të provoni aplikacionet para blerjes

Microsoft Windows
më 13/03/2017 22:25

Fondacioni Metamorfozis dhe Microsoft ndihmojnë sektorin civil në transformimin dixhital

Oficina D2-56
më 10/03/2017 12:55

Prishtinë –“Tech4Good“ mundësi që OJQ-të të marrin softuer falas nga Majkrosofti

20160628_124229
më 29/06/2016 3:40

Fondacioni Metamorfozis organizon ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar

Fondacioni Metamorfozis
më 15/06/2016 23:48

“Facebook” dhe “Microsoft” do të ndërtojnë një kabllo nën det

Themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg
më 29/05/2016 19:49