“Metamorphosis”, MSHIA dhe MASH i thërrasin të gjitha shkollat të përfshihen ne javën evropiane të kodimit

Shkup më 12/09/2018 10:15

ACTION SEE Hulumtimi: Transparenca e Kuvendit të Maqedonisë në nivel të njëjtë si në vitin e kaluar

Parlamenti i Maqedonisë
Shkup më 27/07/2018 19:24

Popovski: rezultatet e “Metamorfozis” – dëshmi e përkushtimit për qeveri transparente

Shkup më 04/07/2018 13:56

Maqedonia niset në luftë kundër lajmeve të rrejshme (VIDEO)

Veles më 19/06/2018 15:30

Do të organizohen sesione informative në të gjithë Maqedoninë për thirrjen për grante për projektin “KriThink”

Shkup më 08/06/2018 16:05

Maqedoni, aplikoni për grant dhe promovoni programimin – Meet and Code 2018!

Shkup më 07/06/2018 14:19

“Metamorfozis” organizon ngjarje publike për “Lirinë në internet”

Fondacioni Metamorfozis
Shkup më 27/04/2018 16:34

Elena Trifunovska: Nuk duhet që të përzihet gjuha e urrejtjes me shpifjen dhe ofendimin (VIDEO)

Elena Trifunovska
Shkup më 27/04/2018 14:08

Interneti rritet, bashkë me të dhe censura, keqtrajtimi dhe lajmet e rrejshme

Shkup më 12/04/2018 17:24

Liria e shprehjes, tema kryesore në Samitin regjional për lirinë në internet

më 22/03/2018 19:36