Pilulat kontraceptive që shtyjnë ditën e periodave

Pilula kontraceptive
Bota më 22/07/2018 14:00

Çfarë mund të përdor për menstruacionet e dhimbshme?

Dhimbje menstruale
më 16/04/2018 11:58

Gjakderdhja jonormale nga mitra

Dhimbje menstruale
më 22/01/2018 16:01

Nëse iu kanë ardhur periodat para moshës 12 vjeç, duhet ta lexoni këtë

më 17/01/2018 22:50

Pse më vonohen? Arsyet e vonimit të menstruacioneve kur nuk jeni shtatzëne!

më 02/08/2017 16:59

Dhembjet e menstruacioneve tregojnë ç’dhembje do të keni gjatë lindjes

Dhimbje menstruale
më 30/07/2017 11:09

Lehtësoni dhimbjet menstruale me një recetë në kushtet e shtëpisë

më 11/02/2017 16:50

Arsyet që shkaktojnë çrregullimet e ciklit menstrual

Dhimbje menstruale
Bota më 07/01/2017 13:46

Mpiksja e gjakut gjatë ciklit menstrual: pse ndodh dhe problemet shëndetësore që ndikojnë

Dhimbje menstruale
më 12/10/2016 15:44

Pesë këshilla që do t’ua lehtësojnë dhimbjet menstruale

Dhimbje menstruale
më 16/09/2016 13:10