PDSH caktoi datën e mbajtjes së Kongresit partiak

Kongresi i PDSH-se
Tetovë më 21/07/2018 20:15

Pas dëgjimit të “bombave”, më 27 gusht do të dëgjohen edhe dëshmitarët e rastit “Titanik 2”

Menduh Thaçi
Shkup më 06/07/2018 13:53

Thaçi në takim me eurodeputetët: Hap shumë pozitiv arritja e marrëveshjes për emrin me Greqinë

Bruksel më 20/06/2018 10:37

Takim Meta-Thaçi: Shqiptarët e Maqedonisë të marrin pjesë në procesin e zgjidhjes së emrit

Tiranë më 25/05/2018 22:59

PDSH, Lëvizja BESA dhe Amdi Bajram hyjnë në qeveri

Gashi - Zaev - Thaçi
Shkup më 15/05/2018 15:00

PDSH-ja në Qeveri me ministër për Investime të Huaja dhe zv. ministër për Transport dhe Lidhje

Shkup më 15/05/2018 13:03

Shtyhet gjykimi për “Titanik 2” – Thaçi dhe Ibrahimi kërkuan që aktakuza të përkthehet në shqip

Menduh Thaçi
më 10/05/2018 15:26

Kryeministri Zoran Zaev është takuar me tre parti opozitare për zgjërimin e shumicës parlamentare

Qeveria
Shkup më 01/05/2018 20:59

Kush do të bashkëngjitet në koalicionin qeveritar, kryeministri me refrenin e njohur

Qeveria
Shkup më 30/04/2018 17:46

Dera e Qeverisë e hapur, partitë të blinduara

Qeveria
Shkup më 25/04/2018 14:10