Organizatat qytetare do t’i dorëzojnë Qeverisë plan të ri reformues “3-6-9-12”

Nga e majta: Marko Troshanovski (IDSCS) dhe Urania Pirovska (Komiteti i Helsinkut)
Shkup më 19/07/2017 12:22

Maqedoni, reformat në media përshpejtojnë procesin e integrimit

Media, televizion
më 08/07/2017 12:50

Urrejtja “vlon” në Maqedoni, Prokuroria dhe Gjykata heshtin (FOTO)

Nga e majta: Elena Bermbeska, Nenad Zhivanovski, Brankica petkoviq, Biljana Petkovska dhe Llazar Sandev
Shkup më 07/07/2017 13:08

Gazetarët: Institucionet s’i shpërndajnë informatat, qasja në to më e shtrenjta në rajon

Sashka Cvetkovska
më 06/07/2017 17:12

Ndërron mendje VMRO-DPMNE: Urgjentisht të hiqet taksa radiodifuzive

VMRO-DPMNE
më 05/07/2017 12:45

Propozimi për reforma mediale ka arritur në Qeveri, së shpejti në seancë qeveritare

Gazetare maqedoni media mediume gazetar
Shkup më 05/07/2017 12:40

Organizatat mediale dërguan kërkesa për reforma urgjente në media

gazetarë
Shkup më 03/07/2017 12:51

Piter Van Hojte me propozim për reforma mediale në Maqedoni

Naser Selmani dhe Piter Van Hojt
Shkup më 30/06/2017 14:03

ShGM dhe SPGPM kërkuan nga Kryeministri Zaev reforma urgjente në media

shgm
më 16/06/2017 18:58

Anëtari më i moshuar i SHGM-së rinovoi anëtarësinë

new-doc-2017-06-16-10.22.23_1-1024x654
Shkup më 16/06/2017 13:33