“E vërteta, gënjeshtra dhe pëlqimet”, tema kryesore e edicionit të dytë të Festivalit të gazetarisë hulumtuese në Shkup

Festivali i Filmit Hulumtues
Shkup më 11/10/2018 12:46

Reagojnë gazetarët: KSHZ nuk ka të drejtë të imponojë paraqitje mediatike për referendumin

Shkup më 07/08/2018 15:53

Maqedoni, reagojnë gazetarët: Ndryshimet në Kodin Zgjedhor i cenojnë punën dhe lirinë e mediave!

Shkup më 27/07/2018 20:44

Sot shënohet Dita ndërkombëtare për verifikimin e fakteve, të kontribuojmë të gjithë!

Shkup më 02/04/2018 15:49

Fotoreporterët filluan betejë me publikimet “copy-paste”, presin t’u bashkangjiten edhe gazetarët

më 26/03/2018 17:55