Schulz tërhiqet për shkak të mospajtimeve për koalicion me kancelaren Merkel

Martin Schulz
Botë më 14/02/2018 14:01

Lideri i socialdemokratëve gjermanë Shulc dha dorëheqje

më 13/02/2018 21:24

Martin Shulc u tërhoq nga funksioni shef i diplomacisë gjermane

më 09/02/2018 16:44

Gjermani: Është arritur marrëveshja për koalicionin qeverisës

më 07/02/2018 18:02

Merkel dhe Schulz, optimistë për koalicionin

më 12/01/2018 18:26

Schulz: SPD e gatshme për zgjidhjen e krizës politike në Gjermani

Martin Schulz
më 04/12/2017 19:25

Merkel bisedon për koalicion me partinë e Schulzit

Angela Merkel
më 24/11/2017 17:17

Martin Schulz para duelit me Merkel, optimisti pa shanse

Martin Schulz
më 02/09/2017 11:40

Gjermani, Merkel kryeson në sondazhe përballë Schulz

më 14/08/2017 18:30

Martin Shulc: Demonstruesit në Hamburg janë terroristë

më 10/07/2017 17:26