Ministrja e Punëve të Jashtme, Ekaterina Zaharieva sot do të jetë në Shkup

Shkup më 16/06/2018 11:16

“Ndërlidhje hekurudhore Maqedoni-Bullgari deri në vitin 2023”

më 17/05/2018 17:22

Dimitrov ditën në Selanik e filloi me kolegen e tij nga Bullgaria, Ekaterina Zaharieva

Selanik më 04/05/2018 11:15

Zaev-Markoviq: Integrimi në BE dhe në NATO ofron stabilitet dhe zhvillim ekonomik në rajon

Sofje më 01/03/2018 13:47

AKE: Filluan bisedimet për uljen e çmimit të roamingut me Bullgarinë

Shkup më 19/02/2018 11:20

Xhaferi-Radev: Bullgaria do t’i ofrojë përkrahje të plotë Maqedonisë për anëtarësim në NATO dhe BE

Shkup më 17/02/2018 16:09

Ivanov-Radev: Maqedonia dhe Bullgaria duhet ta avancojnë bashkëpunimin e përgjithshëm

më 17/02/2018 15:49

Maqedonia dhe Bullgaria do t’i shqyrtojnë mundësitë për bashkëpunim ekonomik

Maqedoni-Bullgari
Shkup më 17/02/2018 11:14

Presidenti bullgar, Radev: Emri i ri i Maqedonisë të mos mbajë përcaktues gjeografik në dëm të Bullgarisë

Radev - Ivanov
Shkup më 16/02/2018 14:48

Presidenti bullgar Radev në vizitë dyditore në Maqedoni

Shkup më 16/02/2018 8:21