Ja në cilat institucione nga sa përqind ka shqiptarë (TABELA)

Vendi me 2 milionë banorë nuk mund ta numërojë administratën!
Shkup më 17/03/2017 14:47

SIMO prish tenderin për analizën e Marrëveshjes

TDS Kioski
Shkup më 12/01/2017 16:02

Kompania që bën analizën e Marrëveshjes së Ohrit tërhiqet nga projekti

TDS Kioski
Shkup më 11/01/2017 15:30

Halili ka angazhuar ekspertë të jashtëm për analizën e Marrëveshjes së Ohrit

Zëvendëskryeministri Festim Halil
më 10/01/2017 19:49

Antikorrupsioni dhe Prokuroria të nisin hetim për firmën tregtare nga Tetova që fitoi tenderin për Marrëveshjen e Ohrit

Lulzim Atuli
Shkup më 07/01/2017 16:30

Shtohen paqartësitë për tenderin e analizës rreth Marrëveshjes së Ohrit

Lulzim Atuli
Shkup më 06/01/2017 16:25

Firma tregtare analizon Marrëveshjen e Ohrit

Marrëveshja e Ohrit
Shkup më 05/01/2017 20:52

Halili-Zhbogar: Zbatimi i plotë i Marrëveshjes së Ohrit, kyçe për Maqedoninë

Halili - Zhbogar
Shkup më 10/10/2016 21:01

Realiteti i politikanëve shqiptarë të Maqedonisë nuk ka pikëprerje me përditshmërinë

Qyteti i Shkupit
Shkup më 16/08/2016 9:15

Marrëveshja e Ohrit: Sekretariati injoron kërkesat e deputetes së BDI-së

Nora Aliti
Shkup më 15/08/2016 10:25