Këshilli i Prokurorëve emëroi zëvendësin e përkohshëm të Zvërlevskit

Marko Zvërlevski
Shkup më 29/08/2017 13:19

Zëvendësi i Zvërlevskit duhet të ketë përvojë pune prej më së paku tetë vite, nëse vjen nga pozita si profesor dhjetë vite

Prokuroria Publike për Ndjekje të Krimit të Organizuar dhe Korrupsion - Shkup
Shkup më 29/08/2017 11:37

Osmani: Më e rëndësishme është prokurori i ri të jetë ekspert dhe partikisht neutral

Bujar Osmani
më 25/08/2017 12:59

Anevski nuk siguroi kuorum për karrigen e Zvërlevskit

Kryetari i Këshillit të Prokurorëve Petar Anevski
më 24/08/2017 12:05

Shpallja për prokuror të ri publik në duart e Kuvendit

Prokuroria Publike, Shkup
Shkup më 23/08/2017 12:01

Javën e ardhshme do të emërohet ushtrues detyre i funksionit – prokuror publik

prokuroria publike
më 18/08/2017 12:53

Shkoi në histori “marioneta e mafies” Marko Zvërlevski (FOTO+VIDEO)

Zvërlevski - Gruevski
Shkup më 17/08/2017 15:35

BESA: Nëse nuk zbardhen proceset e montuara gjyqësore, Qeveria do të përballet me reagim të fuqishëm qytetar

Faton Fazliu, Lëvizja BESA
Shkup më 17/08/2017 15:17

Xhaferi: Nesër votohet propozim-vendimi i qeverisë për shkarkimin e Zvërlevskit

Talat Xhaferi
Shkup më 16/08/2017 21:38

VMRO tërhiqet nga debati për Zvërlevskin, pritet votimi për shkarkimin e tij

Marko Zvërlevski
Shkup më 16/08/2017 20:05