Amendamentet për “çështjen shqiptare” në Maqedoni, rrezik për shumicën parlamentare

Shkup më 23/10/2018 0:01

Franca e kënaqur nga votimi në Parlamentin e Maqedonisë për ndryshimet kushtetuese

Shkup më 22/10/2018 20:58

Diplomati Metju Palmer në Maqedoni: Kjo është kthesë historike për të ardhmen evropiane të Maqedonisë

më 22/10/2018 19:58

Pajtimi nacional të mërkurën, deputeti Kiracovski: Jemi optimist(VIDEO)

Aleksandar Kiracovski
Shkup më 22/10/2018 15:52

Maqedoni, këto janë qëndrimet e partive për amendamentet për “çështjen shqiptare”

Zaev ahmeti kasami thaci gashi koalicion parti lider
më 22/10/2018 15:32

Mijallkov mohon se ka ndikuar ndaj deputetëve që kanë votuar “për” ndryshimet kushtetuese

Sasho Mijallkov
Shkup më 22/10/2018 15:29

Diplomati Metju Palmer në Maqedoni: Shtytje për implementimin e marrëveshjes së Prespës (FOTO+VIDEO)

Shkup më 22/10/2018 13:59

Spasovski: Ekzistojnë kërcënime reale dhe direkte ndaj deputetëve që votuan “për” ndryshimet kushtetuese

Shkup më 22/10/2018 13:18

Arnaudov: Askush nuk është tradhtar dhe asgjë nuk na është premtuar, besoj në gjykatën

Luben Arnaudov
Shkup më 22/10/2018 11:28

Kekenovski: Vëllezërit e deridjeshëm të interesit në VMRO-DPMNE, u bënë armiq të përgjakshëm

Jove Kekenovski
Shkup më 22/10/2018 10:02