Kompetetntët më në fund kanë hyrë në shtëpinë ku nëna 13 vite i ka mbajtur vajzat të izoluara

ambulanca
më 07/10/2017 11:51

PSP ngre akuzë ndaj kreut të Manastirit, Vlladimir Taleskit

Prokuroria Speciale Publike
më 19/04/2017 18:20

Edhe vajza më e vogël e Taleskit është punësuar në Administratën Shtetërore

Vladimir Taleski
Manastir më 13/04/2017 9:47

Specialja së shpejti me aktakuzë për “Transportuesin”

Vlladimir Taleski
Shkup më 23/03/2017 12:04

Manastiri shënoi 118 vjetorin e diplomimit të Atatürkut në këtë qytet

Figura me dyllë e Ataturkut. Foto: G. Trpkovski
Manastir më 14/03/2017 13:06

Këshilli i Komunës në Manastir kacafytet për dygjuhësinë (VIDEO)

Untitled
Shkup më 12/03/2017 12:58

Muzeu i Alfabetit të Gjuhës Shqipe: Institucion i mbërthyer mes urrejtjes dhe moskujdesit!

Muzeu i Alfabetit, foto nga Bekim Qoku
Shkup më 11/03/2017 10:56

Lëvizja BESA: E dënojmë aktin vandal ndaj Shtëpisë së Alfabetit në Manastir

Faton Fazliu, Lëvizja BESA
Shkup më 07/03/2017 11:27

Hidhen koktej Molotov ndaj Muzeut të Alfabetit shqip në Manastir

Kongresi i Manastirit
Manastir më 07/03/2017 11:10

Me paratë e qytetarëve, Taleski do të inçizojë film për “sukseset e qeverisjes së tij”

Vladimir Taleski
Manastir më 03/03/2017 15:52