Zaev: Jemi fuqishëm të përcaktuar drejt vlerave evropiane, presim që të hapen dyert për Maqedoninë

Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev
më 25/03/2017 15:41

LSDM: Maqedonisë i nevojitet zgjidhje e shpejtë e krizës politike

Selia e LSDM-së
Shkup më 25/03/2017 14:11

Gruevski dhe Ivanovi do të përpiqen, por s’do të mund ta ndalin formimin e Qeverisë

Gruevski - Ivanov
Shkup më 25/03/2017 0:01

Atanasov: Këtë qershor nuk do të ketë testim ekstern

Petar Atanasov
Shkup më 24/03/2017 15:38

Plomp: Të lejohet formimi i Qeverisë së re

Ambasadori i Holandës në Maqedoni, Vauter Plomp
më 24/03/2017 14:37

Osmani: Talat Xhaferi kandidati i vetëm për kryetar të ri të Kuvendit të Maqedonisë

Talat Xhaferi
Shkup më 24/03/2017 14:15

Timonie: Nëse nuk zgjidhet sa më shpejtë kriza politike, çmimi për Maqedoninë do të jetë i lartë

Kristian Timonie
Shkup më 24/03/2017 12:04

LSDM: Së shpejti do të zgjidhet Qeveria e re reformuese

Selia e LSDM-së
Shkup më 24/03/2017 10:26

Maqedoni, Vajgël: Nëse vazhdon kriza, janë të mundshme sanksionet për parti politike dhe individë

Ivo Vajgëll
Shkup më 24/03/2017 9:43

Fatmir Besimi: Ndjej përgjegjësi për procesin në të cilin ndodhet Maqedonia (VIDEO)

Fatmir Besimi
Shkup më 24/03/2017 9:21