Liverpooli fiton bindshëm, kthehet në top-katërshe

më 26/12/2017 20:52

Barça e pakënaqur, Liverpooli nuk i përgjigjet thirrjeve rreth Coutinhos

më 21/12/2017 8:45

Ky është dallimi ekstrem i sulmit të Liverpoolit të vitit 2015 me atë të vitit 2017 (FOTO)

më 09/12/2017 12:51

Coutinho – Barcelona, njoftim nga Liverpool (FOTO)

më 11/08/2017 11:58

Çka ndodh nëse Liverpool dhe Arsenal përfundojnë sezonin me pikë të barabarta? (FOTO)

Joe Allen barazoi në minutën e fundit për Liverpool
më 14/05/2017 12:53

Liverpooli mundet në shtëpi (VIDEO)

Futbollistët e Liverpoolit
më 23/04/2017 20:32

Lallana nënshkruan kontratë trevjeçare me Liverpoolin

më 22/02/2017 20:05

Liverpooli eliminohet nga FA Cup

Liverpool
më 28/01/2017 16:42