OLIVERA T.

Lindita Kadriu
më 03/12/2017 10:20

S’DINTE ÇFARË TITULLI

Lindita Kadriu
më 18/11/2017 20:14

KJO ËSHTË ASLIAN SNOPÇE

Lindita Kadriu
më 11/11/2017 17:57

MIKUT POET

Lindita Kadriu
më 21/10/2017 0:01

PREFEKTI DHE PËLLUMBI

Lindita Kadriu
më 16/10/2017 10:19

“Kuda plovi ovaj brod”

Lindita Kadriu
më 08/10/2017 16:19

ARLINDA ZYMERI ose Letër Lindës (II)

Lindita Kadriu
më 30/09/2017 0:02

QYTETI PA LIBRARI

Lindita Kadriu
më 02/09/2017 8:01