VMRO-DPMNE dorëzoi 83 amandamente për ligjin për gjuhët, LSDM 4, Besa 2, BDI- asnjë

kuvendi
më 20/11/2017 20:42

Eurokomesari Han: Ligji për gjuhët nuk është prioritet

Komisioneri i BE-së për Zgjerim, Johannes Hann
Shkup më 20/11/2017 15:43

Në Ditën e Alfabetit, “Tvordokorni-t” do të protestojnë kundër gjuhës shqipe

"Tvrdokorni"
Shkup më 20/11/2017 14:02

Ivanov për herë të parë deklarohet për ligjin e gjuhëve

Gjorge Ivanov
Shkup më 20/11/2017 12:56

Ligji për gjuhët, partitë po punojnë për përgatitjen e amendamenteve

Kuvendi i Maqedonisë
Shkup më 18/11/2017 16:08

Ibraimovski: Asnjë bashkësi etnike nuk u dëmtua me ligjin për përdorimin e gjuhëve

Samka Ibraimovski
Shkup më 18/11/2017 15:39

Lika: Do të jetë tejet sfiduese periudha e implementimit të ligjit për gjuhët

133971464
Shkup më 17/11/2017 12:41

Grubi e ka caktuar seancën për përdorimin e gjuhës shqipe me 22 Nëntor – Ditën e Afabetit

Artan Grubi
Shkup më 16/11/2017 11:34

Ligji i gjuhëve në Komision, priten amandamente shtesë nga Besa dhe VMRO-DPMNE-ja

Kuvendi i Maqedonisë
Shkup më 15/11/2017 14:15

Përfundoi debati për ligjin e gjuhëve, nesër hidhet në votim

Kuvendi i Maqedonisë
Shkup më 14/11/2017 16:06