Shkëndija, Shkëndija dhe vetëm Shkëndija

KF Shkëndija
Shkup më 30/09/2017 17:02

Përsëri në derbin Vardari – Shkupi nuk ka vend për “Shvercerat”

Tifozët e FC Shkupi Shvercerat
Shkup më 29/09/2017 18:42

Demiri: Besoj në fitoren e radhës

Husein Demiri dhe Ermedin Adem
Shkup më 26/09/2017 13:48

Maliqi: Ejani të mërkurën, ndeshja e fundit e fazës së parë në Çair

Edis Maliqi
Shkup më 25/09/2017 16:15

Shkupi mbetet i pamposhtur, Renova në krizë për fitore

Pamje nga ndeshja Renova - Shkupi
Shkup më 23/09/2017 19:10

Sot luhet derbi i vogël i Shkupit

Futbollistët dhe tifozët e FC Shkupi
Shkup më 20/09/2017 8:52

Taipi: Të vazhdojmë me fitore

Shqiprim Taipi
Shkup më 19/09/2017 13:16

Fitore me vlerë për Shkupin dhe Shkëndijën në transfertë

20170917_172506
Shkup më 17/09/2017 18:09

Edhe Renova shijoi fitoren e parë

KF Renova - Xhepçisht
Shkup më 16/09/2017 18:38